Corvinus nemzetközi kapcsolatok szaknyelvvizsga

Tisztelt Vizsgázóink!

A járványhelyzet miatt a Corvinus Egyetem a 2021. januári nyelvvizsgaidőszak során a személyes találkozásokat igénylő, papíralapú vizsgáztatást felfüggeszti. Helyette az újonnan akkreditált ONLINE nyelvvizsgáztatási platformon lesz megtartva a vizsga, melyen a vizsgázó az otthonából vehet részt.

A papíralapú vizsgára már bejelentkezett vizsgázókat a vizsgaközpont e-mailben tájékoztatja a változásról, és mivel a két vizsga díja megegyezik, aki él a váltás lehetőségével, a vizsgáját áthelyezi. Aki nem szeretne online vizsgázni januárban, térítésmentesen halaszthat vagy visszaigényelheti a vizsga díját.

Az online vizsgáról - amely tartalmát tekintve megegyezik a papíralapú vizsgával - folyamatosan bővülő információ itt olvasható: https://www.uni-corvinus.hu/online-info-minden-amit-tudnod-kell-az-ottho...

Státusz: 
Akkreditált
Nyelv(ek): 

Szóbeli: angol, német, olasz
Írásbeli: bármely nyelv a Corvinus kínálatából

Jelentkezés a nyelvvizsgára: 

A vizsgára jelentkezhet személyesen irodánkban, postai úton, vagy elektronikusan a nyelvvizsga központ honlapján: https://www.uni-corvinus.hu/fooldal/kepzes/nyelvvizsga/jelentkezes/jelentkezes-a-vizsgara.

Vizsgakoordinátor: 

Következő vizsgaidőpont(ok)

Vizsga típusa Írásbeli Szóbeli Jelentkezési határidő
Corvinus nemzetközi kapcsolatok szaknyelvvizsga 2021. máj. 15. 2021. máj. 15. - 2021. jún. 4. 2021. ápr. 16. részletek