Egyetemi kurzusok

Ezek a kurzusaink aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező SZTE hallgatók számára a Neptun Tanulmányi Rendszerben felvehető nyelvtanfolyamok. A kurzusok heti 1x2 (1x90 perc) vagy 2x2 (2x90 perc) gyakorisággal, szabadon választható tárgyakként kerülnek meghirdetésre a tanulmányi időszak kezdete előtt (augusztus és január végén). Az 1. szint és 2. szint megnevezések két féléves tárgyat jelentenek, ahol a kurzusok egymásra épülnek, de a 2. szint felvételének nem előfeltétele az 1. szint elvégzése.

Az aktuális tanulmányi időszakban felvehető kurzusokért látogassa meg az SZTE Neptun Tanulmányi Rendszerét. Ha a Neptunban nem találja nyelvi kurzusainkat, bizonyosodjon meg róla, hogy a Tárgyfelvétel oldal fejlécében a szűrőket megfelelően állította be. (Válassza az Egyéb szabadon választható tárgyak lehetőséget, majd klikkeljen a Tárgyak listázása gombra.) Amennyiben nincsen hozzáférése a Neptunhoz, a lenti hivatkozáson letöltheti aktuális félévi órarendünket:

Órarend 2020-2021 I. félév »

(Ha korábban böngészőjében megtekintette már a dokumentumot, a módosítások megjelenítése érdekében a letöltésre kattintás után frissítse a böngészője által gyorstárazott verziót (Ctrl + F5)!)

A 2020-2021 II. féléves órarendünk 2021. január 25-től lesz elérhető.

A kurzusok felvételével és látogatásával kapcsolatban figyelmébe ajánljuk következő oldalainkat:

További információért írjon nekünk a szervezo@lingo.u-szeged.hu e-mail címre.

A hallgatói elégedettségi felméréseink eredményeit ezen az oldalon érheti el.