Ph.D. nyelvvizsga előkészítő tanfolyam (3 hetes)

Intézetünk a meghirdetett Ph.D. nyelvvizsga időpontok előtt háromhetes előkészítő tanfolyamokat szervez, melyeken a hallgatók az írásbeli és a szóbeli vizsga feladattípusait és témáit gyakorolják a tanár által összeállított tananyagok segítségével. A tanfolyami részvétel nem feltétele a vizsga letételének vagy a vizsgán való részvételnek, de segíti a hallgatókat a vizsgára való felkészülésben.

A tanfolyamra olyan hallgatók jelentkezhetnek, akik a választott idegen nyelvből már rendelkeznek alapfokú (B1 szintű) nyelvismerettel, és nyelvtudásukat kívánják felfrissíteni, illetve a Ph.D. nyelvvizsga típusfeladatait szeretnék megismerni.

A tanfolyamra jelentkezni az oldal alján található hivatkozáson keresztül elérhető online űrlap kitöltésével lehet. Az első órát követően az oktató a hallgatóknak elektronikusan kiküldi azt a tanfolyami beiratkozási űrlapot, amelyet kitöltve, a tanfolyamdíj befizetését igazoló banki bizonylattal együtt a tanfolyam indulásának első hetében vissza kell küldeni a szervezo@lingo.u-szeged.hu e-mail címre.

Nyelvek:
Angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol

Tanfolyam időtartama:
3 hét, heti 2x2 tanóra, összesen 12 tanóra
(A hallgatók a tanfolyamot tartó oktatóval egyeztetve más órafelosztásban is megállapodhatnak.)

Tanfolyamdíj:
1.500 Ft/tanóra, összesen 18.000 Ft
(A tanfolyam díja nem tartalmazza a vizsga díját, az külön fizetendő.)

Vizsgainformációk: 
További információk: 
szervezo [at] lingo.u-szeged.hu

Következő tanfolyam(ok)

Nincsen megjeleníthető tanfolyam időpont.