Hírek, aktualitások

Arany Rigó díj 2019

Arany Rigó díj

Az ORIGÓ nyelvvizsga központja, az ELTE Origó Nyelvi Centrum a vizsgázói létszámok és vizsgázói elégedettség alapján intézetünknek ítélte a 2019-es év vizsgahelyének járó Arany Rigó díjat.

2020-ban is várunk minden érdeklődőt ORIGÓ nyelvvizsgáinkon!

Téli nyitvatartás, 2019. december - 2020. január

Az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet a téli vizsgaidőszak folyamán a következő rend szerint tart nyitva:

2019. december 18-ig NYITVA
2019. december 19 - 2020. január 2. ZÁRVA
2020. január 3-tól NYITVA

Várjuk jelentkezését a TTIK szakfordító képzés I. évfolyamára!

Angol-magyar természettudományi szakfordító szakirányú továbbképzési szak nappali tagozatos I. évfolyama indul az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet (IKI) és a Természettudományi és Informatikai Kar (TTIK) szervezésében a 2019/2020-as tanév második félévében, mely természettudományi szakfordítói végzettséget biztosít.

Jelentkezés, információ: http://www.lingo.u-szeged.hu/angol-magyar-termeszettudomanyi-szakfordito...

Corvinus próbanyelvvizsga, 2019. november 15.

Az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet 2019. november 15-én, pénteken, Corvinus általános, gazdasági és nemzetközi kapcsolatok írásbeli próbavizsgát tart. További részletek az alábbi hivatkozáson érhetők el:

Corvinus próbanyelvvizsga, 2019. november 15.

Nyelvi Kavalkád, 2019. október 3.

Intézetünk a Nyelvek Európai Napja alkalmából minden ősszel megrendezi Nyelvi Kavalkád című programsorozatát, melynek célja a nyelvtanulás népszerűsítése, a meglévő ismeretek felmérése és játékos bővítése, valamint az interkulturális kommunikáció gyakorlása.

Gyere el és hallgasd meg a tanulságos előadásokat, próbáld ki magad akár több nyelvből is a számos nyelvi játék valamelyikében (Scrabble, Dixit, Story Cubes, Codenames, Drawful, Fibbage, keresztrejtvények, puzzle-ök), vagy teszteld országismereti tudásodat! A nap során lehetőséged nyílik nyelvi szinted ingyenes felmérésére, próbavizsgát tehetsz, vagy nyelvtanulási tanácsokat kérhetsz tanárainktól.

Időpont: 2019. október 3. 8:00-18:00
Helyszín: SZTE Idegennyelvi Kommunikációs Intézet (Szeged, Honvéd tér 6.)

Programok »

Oldalak