Corvinus OECONOM gazdasági szaknyelvvizsga

Tisztelt Vizsgázónk!

A kialakult vírushelyzet miatt a márciusi vizsgaidőszak sikeres nyelvvizsgáit igazoló bizonyítványokat nem lehet személyesen átvenni az adott vizsgahelyen, illetve a vizsgaközpontban. A bizonyítványok postázására is csak későbbiekben, a helyzet rendeződésének függvényében fog sor kerülni.

A kieső vizsgaidőszakot - amint a körülmények engedik - pótolni fogjuk az első lehetséges időpontban, szükség esetén egy soron kívüli, a vizsganaptárban még nem jelzett vizsgaidőszakban, ahol lehetőséget adunk minden elmaradt vizsgatípus, nyelv és szint teljesítésére. Erről e-mailben küldünk tájékoztatást és a honlapot is folyamatosan frissítjük.

Aki már eddig jelentkezett májusra (vagy augusztusra, és érinti majd a változás ezt az időszakot is), vagy ezt követően teszi ezt, automatikusan jóváírjuk a befizetett vizsgadíját az első elkövetkező vizsgaidőszakra. Aki nem szeretne élni ezzel a lehetőséggel, kérheti a befizetett díj visszatérítését.

Megértését köszönjük. Kérjük, figyelje a vizsgaközpont honlapján közzétett információkat.

Státusz: 
Akkreditált
Nyelv(ek): 

Szóbeli: angol, német, olasz
Írásbeli: bármely nyelv a Corvinus kínálatából

Jelentkezés a nyelvvizsgára: 

A vizsgára jelentkezhet személyesen irodánkban, postai úton, vagy elektronikusan a nyelvvizsga központ honlapján: http://bce.nyelvvizsgajelentkezes.hu.

Vizsgakoordinátor: 

Következő vizsgaidőpont(ok)

A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel intézetünk bizonytalan ideig nem szervez nyelvvizsgákat. A vizsganaptárunkban feltüntetett, 2020 őszére tervezett nyelvvizsgák a veszélyhelyzet változásának függvényében kerülnek megrendezésre.
Vizsga típusa Írásbeli Szóbeli Jelentkezési határidő
Corvinus OECONOM gazdasági szaknyelvvizsga 2020. aug. 24. 2020. aug. 24. - 2020. szep. 8. 2020. jún. 12. részletek