Corvinus általános nyelvvizsga

Tisztelt Vizsgázóink!

A kialakult vírushelyzet miatt a márciusi vizsgaidőszak sikeres nyelvvizsgáit igazoló bizonyítványokat nem lehet személyesen átvenni az adott vizsgahelyen, illetve a vizsgaközpontban. A bizonyítványok postázására is csak későbbiekben, a helyzet rendeződésének függvényében fog sor kerülni.

A kieső vizsgaidőszakot - amint a körülmények engedik - pótolni fogjuk az első lehetséges időpontban, szükség esetén egy soron kívüli, a vizsganaptárban még nem jelzett vizsgaidőszakban, ahol lehetőséget adunk minden elmaradt vizsgatípus, nyelv és szint teljesítésére. Erről e-mailben küldünk tájékoztatást és a honlapot is folyamatosan frissítjük.

Aki már eddig jelentkezett májusra (vagy augusztusra, és érinti majd a változás ezt az időszakot is), vagy ezt követően teszi ezt, automatikusan jóváírjuk a befizetett vizsgadíját az első elkövetkező vizsgaidőszakra. Aki nem szeretne élni ezzel a lehetőséggel, kérheti a befizetett díj visszatérítését.

Megértését köszönjük. Kérjük, figyelje a vizsgaközpont honlapján közzétett információkat.

Státusz: 
Akkreditált
Nyelv(ek): 

Szóbeli: angol
Írásbeli: bármely nyelv a Corvinus kínálatából

Információk a nyelvvizsgáról: 
Jelentkezés a nyelvvizsgára: 

A vizsgára jelentkezhet személyesen irodánkban, postai úton, vagy elektronikusan a nyelvvizsga központ honlapján: https://www.uni-corvinus.hu/fooldal/kepzes/nyelvvizsga/jelentkezes/jelentkezes-a-vizsgara.

Vizsgakoordinátor: 

Következő vizsgaidőpont(ok)

Vizsga típusa Írásbeli Szóbeli Jelentkezési határidő
Corvinus általános nyelvvizsga 2020. aug. 28. - 2020. aug. 31. 2020. aug. 24. - 2020. szep. 8. 2020. júl. 20. részletek
Corvinus általános nyelvvizsga 2020. okt. 17. 2020. okt. 17. - 2020. nov. 6. 2020. szep. 18. részletek