Hírek, aktualitások

Útmutató a veszélyhelyzet során életbe lépő változásokról a 101/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet alapján

A veszélyhelyzet ideje alatt a felsőoktatási intézményeket és a hallgatókat érintő változásokkal kapcsolatban az SZTE a lenti weboldalon tájékoztatja az egyetemi polgárokat az erre az időszakra vonatkozó intézkedésekről:

https://u-szeged.hu/sztehirek/2020-aprilis/utmutato-veszelyhelyzet?objectParentFolderId=19396

Online német nyelvtanfolyamok

Az budapesti Goethe Intézet és Osztrák Intézet online német nyelvtanfolyamokat indít. További részletek elérhetők az alábbi oldalakon:

https://www.goethe.de/ins/hu/hu/spr/kur/gia.html

https://www.budapest.oesterreichinstitut.hu/nemet-tanulas-budapesten/aktualis-nemet-nyelvtanfolyamaink/csort/2/alle-kurse/filter/cart/oesd-vizsgafelkeszito

ORIGÓ priority check-in - Legyél te az első!

Az ORIGÓ nyelvvizsgaközpont a járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel priority check-in (elsőbbségi bejelentkezési) rendszert vezetett be a legközelebb megrendezésre kerülő nyelvvizsgákra történő jelentkezésekhez. További részletek:

ORIGÓ nyelvvizsga »

Tájékoztató nyelvvizsgák elmaradásáról

A járványügyi helyzetre való tekintettel intézetünk bizonytalan ideig nem szervez nyelvvizsgákat.

Átállás elektronikus ügyintézésre

Tájékoztatjuk partnereinket, hogy 2020. március 19-től intézetünk elektronikus ügyintézési rendre áll át. Kérjük, hogy mostantól csak e-mailen keresztül keressenek minket: titkarsag@lingo.u-szeged.hu. Az új munkarend újabb tájékoztatásig érvényben marad.

Oldalak