Hallgatói visszajelzések

Sokat tanultam az órákon, és sok hasznát veszem a munkám során. Örülök, hogy ezt a kurzust választottam.

Elégedett vagyok az oktatóval, mert jó hangulatú, jól szervezett órákat biztosított a nyelvtanuláshoz, ezzel is jó légkört, kedvet adva a tanuláshoz.

Itt értettem meg végre a nyelvtant, a középiskolában nem volt megfelelő a nyelvoktatás.

Nagyon jó az óra, az eddigi legjobb, csak ajánlani tudom másoknak.

Számomra a hangulat sokat jelent. Az órákon jól éreztem magam, az oktatónk készséggel válaszolt minden kérdésünkre.

Nagyon jónak és hasznosnak találtam az órát. A német nyelvet nem igazán kedveltem, de mostanra egyre jobban szeretem és szívesen tanulom. Ez köszönhető az Tanárnőnek is, szerepe volt a német megszerettetésében. Köszönöm!

Ez volt eddig a leghasznosabb C1-re felkészítő kurzus, amire jártam. Mindenkinek ajánlanám, rengeteget lehet tanulni és fejlődni. Az oktató nagyon elkötelezett, az órák jól felépítettek, az elvárások egyértelműek.

Jól összeállított, megtervezett órák voltak. A követelmények teljesíthetők.

Tetszettek az órák! Sikerült újra megszeretnem a német nyelvet!

Köszönöm a jókedvű és profi órákat, mindig nagyon szerettem bejárni!

Remélem, a következő félévben is folytatódik a kurzus, ebben a 2x2 órás rendszerben. Nagyon jó csapat jött össze és nagyon jól tudtunk együtt dolgozni a tanárnővel.

Szeretném megköszönni a Tanárnő készségességét, és sok segítségét, amit a két félév során tapasztalhattunk. Nagyon hálás vagyok, hogy együtt dolgozhattunk, és remélem, a Tanárnőnek is jó élmény volt, akárcsak nekünk.

Nagyon szerettem az órákat, érthetőek és lendületesek voltak. Egyéni segítségre mindig számíthattunk, részletes magyarázatot, külön feladatokat kaptunk. Köszönjük!

Tetszett az, hogy egyértelmű volt a kurzus tematikája és célja, és ennek megfelelően zajlottak az órák.

Örülök, hogy gyakorlatias és interaktív képzésben vehettem részt, ami hatékonyan fejleszti az aktív és passzív nyelvtudást egyaránt.

Túl sokan voltunk az órán, ennek ellenére a tanárnő hihetetlenül jól tartotta azt.

Az órák dinamikusak, hatékonyak, jól haladunk. Annak ellenére, hogy sokan vagyunk, van értelme és jelentősen fejlődik a nyelvtudásom.

Összességében kiválónak tartom mind az oktatás színvonalát, mind az oktató oktatási stílusát. Ezért a továbbiakban is folytatom a kurzust.

Örülök, hogy a nyelvórákon nagy hangsúlyt fektetnek a szóbeli kommunikációra.

Az oktató felkészültsége kifogástalan volt, a tempó hajtós, de motiváló. Az egyetemi lét egyik legvitathatatlanabb előnye ez a nyelvtanulási forma!

A kurzus nagy segítségemre volt abban, hogy jelentős mértékben fejlesszem a francia nyelvtudásomat. Az órák jó hangulata segítette a hatékonyabb nyelvtanulást.

Hasznosnak találtam a kurzust, kedvencem volt, hogy egymástól is sokat tanulhattunk a kurzuson résztvevőkkel.

Jó hangulatú órák! Sok időt kellett a tanulásra fordítani, de az intenzív nyelvtanuláshoz szükséges volt.

Az oktató a lehető legjobban igazodott az igényeinkhez, nagyon rugalmas és segítőkész volt. Az órai munka folyamán mindenkihez odament és egyénre szabottan segített. Tetszett az óra menete, felépítése, haladtunk az anyaggal, tanultunk, és jól teltek az órák.

A kurzus az elvárásaimnak megfelelt, sőt túl is szárnyalta azokat. Ennyire effektív nyelvóráim még nem voltak!

Szerettem a nyelvórákat, főleg a gyakorlatiasabb oldalát. A házik mindig sarkalltak rá, hogy készüljek az órára.

A tapasztalataim pozitívak, céljaimnak megfelelő képzést, oktatást kaptam.

Augusztusban megpróbálkoztam a középfokú TELC nyelvvizsgával, és pár napja kiderült, hogy sikerült. Összesen 80%-ot értem el. Ezzel kapcsolatban szeretném megköszönni a Tanárnőnek az elmúlt két éves közös munkát.